Pachet confort VELUX ROZ

Pachet confort VELUX ROZ

producator: VELUX

Pachet confort Velux ROZ RHZ+MHL te ajuta sa ecomonisesti 10%!

ATENTIE! Dimensiunea accesoriilor interioare si exterioare comandate trebuie sa fie aceeasi cu a ferestrei de mansarda, conform placutei de identificare!

Pachet confort Velux ROZ RHZ+MHL te ajuta sa ecomonisesti 10% si sa beneficiezi de calitatile rulourilor parasolare MHL, cat si de cele ale rulourilor pentru diminuarea luminii RHZ.

Combinând produsele parasolare cu rulourile interioare asiguri cel mai bun control al luminii și al temperaturii 24 ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Pentru a te ajuta să obții confortul deplin, am pregătit trei pachete, fiecare adaugând un nivel crescut de control și eficiență pentru atingerea acestui scop.

În timpul verii, ai nevoie să protejezi locuința de supraîncălzirea datorată soarelui. Acesta este și motivul pentru care ai nevoie de produse parasolare care nu vor permite căldurii solare să pătrundă în interior. Un rulou exterior parasolar sau o roletă exterioară rezolvă de îndată problema.

În timpul iernii, este valabilă varianta opusă; din cauza scăderii temperaturii, este o idee bună să îmbunătățești izolația termică a ferestrelor tale de mansardă Velux cu ajutorul rulourilor interioare. Prin ridicarea gradului de izolare termică la un nivel și mai bun, ruloul interior va contribui la încălzirea locuinței.

 

Selectati dimensiunea:
Selectati culoarea:

Pret / bucata:

TVA inclus
Termenul de livrare: 4 - 10 zile lucratoare

Cantitate:

Produse recomandate

Trapa superioara FAKRO LXW
Trapa superioara FAKRO LXW
Usa de garaj WAYNE DALTON
Usa de garaj WAYNE DALTON
1811 LeiAdauga in cos
Scara de acces la pod FAKRO LWF
Scara de acces la pod FAKRO LWF
1459 LeiAdauga in cos
Content

Comparator dimensiuni si preturi

Comparator ferestre de mansarda Comparator rame de etansare Comparator scari acces la pod Comparator accesorii
Comparator produse