Rulou exterior parasolar VELUX MSG pentru acoperis terasa

Rulou exterior parasolar VELUX MSG pentru acoperis terasa

producator: VELUX

Ruloul exterior parasolar Velux MSG pentru acoperis terasa este montat între fereastră şi acoperiş, filtrează razele soarelui înainte ca acestea să atingă geamul, menţinând confortul termic în interior. Acest rulou este fabricat din material tip plasă și este automat, având motor solar. Se acționează cu telecomanda şi este compatibil io-homecontrol®. Ruloul exterior parasolar Velux pentru ferestre pentru acoperiş terasă se montează cu ușurință din interiorul casei.

ATENTIE! Dimensiunea accesoriilor interioare si exterioare comandate trebuie sa fie aceeasi cu a ferestrei pentru acoperis terasa, conform placutei de identificare!

Rulou exterior parasolar Velux MSG pentru acoperis terasa este operat cu ajutorul telecomenzi deoarece are motor solar încorporat. Aceasta înseamnă că îl poţi acționa din orice loc din casă.

Dacă este necesar, ruloul cu motor solar poate fi operat şi manual, dar având în vedere că bateria poate asigura până la 600 de operaţiuni chiar şi în absenţa expunerii directe la soare, nu ar trebui să fie nevoie de acest lucru.

Ruloul exterior parasolar Velux potrivit ferestrelor pentru acoperiş terasă este fabricat din material rezistent tip plasă. Ruloul glisează pe canale laterale elegante, fabricate din aluminiu vopsit alb și se poate opri în orice poziție.

 

Selectati dimensiunea:
Selectati culoarea:

Pret / bucata:

TVA inclus
Termenul de livrare: 4 - 10 zile lucratoare

Cantitate:

Produse recomandate

Scara de acces la pod FAKRO LWK
Scara de acces la pod FAKRO LWK
Scara de acces la pod FAKRO LMF
Scara de acces la pod FAKRO LMF
5395 LeiAdauga in cos
Kit de izolare FAKRO LXD
Kit de izolare FAKRO LXD
Content

Comparator dimensiuni si preturi

Comparator ferestre de mansarda Comparator rame de etansare Comparator scari acces la pod Comparator accesorii
Comparator produse