Material inlocuire jaluzele romane VELUX ZHB

Material inlocuire jaluzele romane VELUX ZHB

producator: VELUX

Explorează potențialul infinit al frumoaselor materiale textile și lasă-te inspirat de efectele stilistice care imprimă rafinament și originalitate acestei colecții. Mai mult, datorită designului specific al jaluzelei romane, poți înlocui materialul textil cu un alt model în câteva minute.

Materialul pentru inlocuire jaluzele romane VELUX ZHB va ajuta sa redecorati ori de cate ori vreti!

Fii pregătit pentru noua jaluzea romană VELUX! Explorează potențialul infinit al frumoaselor materiale textile și lasă-te inspirat de efectele stilistice care imprimă rafinament și originalitate acestei colecții.
Mai mult, datorită designului specific al jaluzelei romane, poți înlocui materialul textil cu un alt model în câteva minute. Trebuie doar să alegi!

Inspirați de modul în care lumina naturală se transformă din zori și până-n seară, Scholten & Baijings au creat în exclusivitate pentru VELUX Colour Collection șase modele surprinzătoare (FHB). Designul noilor modele descrie călătoria zilnică a luminii de la răsărit către momentul strălucitor al amiezii, devenind o sclipire intensă odată cu lăsarea serii. Toate materialele sunt croite individual, dezvăluind în mod diferit culorile. Astfel fiecare model devine o piesă unică de artă, iar fiecare utilizator, un artist al spațiului interior.

Selectati dimensiunea:
Selectati culoarea:

Pret / bucata:

TVA inclus
Termenul de livrare: 4 - 10 zile lucratoare

Cantitate:

Produse recomandate

Scara de acces la pod FAKRO LSF
Scara de acces la pod FAKRO LSF
2381 LeiAdauga in cos
Usa FAKRO DWK
Usa FAKRO DWK
Scara de acces la pod FAKRO LWZ
Scara de acces la pod FAKRO LWZ
Content

Comparator dimensiuni si preturi

Comparator ferestre de mansarda Comparator rame de etansare Comparator scari acces la pod Comparator accesorii
Comparator produse