Montaj ferestre de mansarda

Montaj ferestre de mansarda

producator: JWCorporate

Investiția făcută în momentul achiziționării ferestrei de mansardă trebuie asigurată cu un montaj de calitate al acesteia. Societatea este certificată în acest sens iar personalul instruit va monta fereastra Dumneavoastră cu atenție și profesionalism. Vă rugăm selectați tipul de montaj solicitat.

Obiectivul nostru este sa avem o colaborare cu toti cei care ni se adreseaza: ne adaptam la cerintele si la asteptarile clientilor nostri. Stim că exista bugete iar acestea pot incadra produse premium de la marci recunoscute sau produse mai accesibile. Scopul nostru este sa oferim produse si servicii de calitate indiferent de alegerea clientului nostru.

La baza acestui demers al nostru stau 16 ani de colaborare cu firma VELUX, certificatele obtinute de-a lungul anilor de instruire si de practica de personalul nostru in calitate de VIP – VELUX Instalator Profesionist, iar în prezent avem statutul de Montator Partener VELUX.

Am parcurs aceleasi etape pentru a avea dovada profesionalismului nostru in domeniul instalatiilor solare, fiind clasificati intre parteneri VELUX VIS – VELUX Instalator Solar.

Personalul nostru este calificat pentru montajul ferestrelor de mansarda indiferent de marca acestora: Velux, Fakro, Roto, Dakea, Optilight.

Realizăm montajul ferestrelor de mansarda si al panourilor solare cu scule profesionale și personal calificat si asiguram o garantie pentru montajele efectuate de noi. Garantia poate ajunge la 5 ani și asiguram si service post-garantie.

Preturile pentru montaj afisate pe site sunt estimative. Costurile reale se stabilesc la fata locului.

Selectati tip:

Pret / bucata:Termenul de livrare: 4 - 10 zile lucratoare

Cantitate:

Produse recomandate

Fereastra pentru acoperis terasa FAKRO DEC U8
Fereastra pentru acoperis terasa FAKRO DEC U8
4816 LeiAdauga in cos
Fereastra de mansarda pentru vedere panoramica VELUX GPL 3050
Fereastra de mansarda pentru vedere panoramica VELUX GPL 3050
1386 LeiAdauga in cos
Kit de ventilare VELUX ZTV
Kit de ventilare VELUX ZTV
Content

Comparator dimensiuni si preturi

Comparator ferestre de mansarda Comparator rame de etansare Comparator scari acces la pod Comparator accesorii
Comparator produse