Esti aici: accesorii : : exterioare : : pachet confort velux roz 326

Pachet confort VELUX ROZ

GARANTIE
3
ANI
PLATA ONLINE
Pret / bucata
404 lei  
TVA
inclus
Termenul de livrare: alegeti dimensiune siculoare

adauga in cos

0 din 0 voturi

compara

producator VELUX

Pachet confort Velux ROZ RHZ+MHL te ajuta sa ecomonisesti 10%!

ATENTIE! Dimensiunea accesoriilor interioare si exterioare comandate trebuie sa fie aceeasi cu a ferestrei de mansarda, conform placutei de identificare!

Tipul de actionare: Manuala

Pachet confort Velux ROZ RHZ+MHL te ajuta sa ecomonisesti 10% si sa beneficiezi de calitatile rulourilor parasolare MHL, cat si de cele ale rulourilor pentru diminuarea luminii RHZ.

Combinând produsele parasolare cu rulourile interioare asiguri cel mai bun control al luminii și al temperaturii 24 ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Pentru a te ajuta să obții confortul deplin, am pregătit trei pachete, fiecare adaugând un nivel crescut de control și eficiență pentru atingerea acestui scop.

În timpul verii, ai nevoie să protejezi locuința de supraîncălzirea datorată soarelui. Acesta este și motivul pentru care ai nevoie de produse parasolare care nu vor permite căldurii solare să pătrundă în interior. Un rulou exterior parasolar sau o roletă exterioară rezolvă de îndată problema.

În timpul iernii, este valabilă varianta opusă; din cauza scăderii temperaturii, este o idee bună să îmbunătățești izolația termică a ferestrelor tale de mansardă Velux cu ajutorul rulourilor interioare. Prin ridicarea gradului de izolare termică la un nivel și mai bun, ruloul interior va contribui la încălzirea locuinței.

 

© Copyright 2024 - magazin ferestre de mansarda
Home | Contact | produs.php
creat de smartart.ro.
0
Comparator produse