Rulou exterior parasolar VELUX MSG pentru acoperis terasa

GARANTIE
3
ANI
PLATA ONLINE
Pret / bucata
1073 lei  
TVA
inclus
Termenul de livrare: alegeti dimensiune siculoare

adauga in cos

0 din 0 voturi

compara

producator VELUX

Ruloul exterior parasolar Velux MSG pentru acoperis terasa este montat între fereastră şi acoperiş, filtrează razele soarelui înainte ca acestea să atingă geamul, menţinând confortul termic în interior. Acest rulou este fabricat din material tip plasă și este automat, având motor solar. Se acționează cu telecomanda şi este compatibil io-homecontrol®. Ruloul exterior parasolar Velux pentru ferestre pentru acoperiş terasă se montează cu ușurință din interiorul casei.

ATENTIE! Dimensiunea accesoriilor interioare si exterioare comandate trebuie sa fie aceeasi cu a ferestrei pentru acoperis terasa, conform placutei de identificare!

Tipul de actionare: Electrica
Alte caracteristici: Pentru acoperisuri terasa

Rulou exterior parasolar Velux MSG pentru acoperis terasa este operat cu ajutorul telecomenzi deoarece are motor solar încorporat. Aceasta înseamnă că îl poţi acționa din orice loc din casă.

Dacă este necesar, ruloul cu motor solar poate fi operat şi manual, dar având în vedere că bateria poate asigura până la 600 de operaţiuni chiar şi în absenţa expunerii directe la soare, nu ar trebui să fie nevoie de acest lucru.

Ruloul exterior parasolar Velux potrivit ferestrelor pentru acoperiş terasă este fabricat din material rezistent tip plasă. Ruloul glisează pe canale laterale elegante, fabricate din aluminiu vopsit alb și se poate opri în orice poziție.

 

© Copyright 2024 - magazin ferestre de mansarda
Home | Contact | produs.php
creat de smartart.ro.
0
Comparator produse