Esti aici: accesorii : : exterioare : : rulouri exterioare fakro amb h i 507

Rulouri exterioare FAKRO AMB-H I

GARANTIE
2
ANI
promotie Rulouri exterioare FAKRO AMB-H I
PLATA ONLINE
Pret / bucata
390 lei  
TVA
inclus
Termenul de livrare: alegeti dimensiune siculoare

adauga in cos

0 din 0 voturi

compara

producator FAKRO

Rulouri exterioare Fakro AMB-H resping caldura spre exterior, fiind recomandate ca solutia ideala impotriva incalzirii incaperilor. Protejeaza impotriva caldurii solare asigurand in acelasi timp şi o buna vizibilitate spre exterior, precum si o protectie continua a mobilierului din incapere. Rulourile esterioare Fakro AMB-H sunt special destinate ferestrelor atic.

ATENTIE! Dimensiunea accesoriilor interioare si exterioare comandate trebuie sa fie aceeasi cu a ferestrei de mansarda, conform placutei de identificare!

Tipul de actionare: Manuala

Rulourile exterioare Fakro AMB-H I au urmatoarele caracteristici tehnice:

  • absorb caldura solara inainte ca aceasta sa ajunga la geam; 
  • se montează usor din interiorul incaperii;
  • protejeaza impotriva caldurii solare excesive asigurand in acelasi timp si o buna vizibilitate spre exterior;protejeaza impotriva radiatiilor ultraviolete.

Ruloul exterior Fakro AMB-H I este confectionat dintr-o tesatura din fibra de sticla acoperita cu un material rezistent la intemperii. Ţesatura este stransa pe un rulou cu arc si introdusa intr-o carcasa de aluminiu, montata deasupra ferestrei. Aceasta constructie asigura manevrarea usoara a ruloului (strangerea si desfacerea lui). Tensiunea optima a arcului face ca tesatura sa fie suficient de intinsa, asigurand si un anumit spatiu intre rulou si geam. Astfel este posibila o buna circulatie a aerului intre rulou si geam, asigurand totodata protectie impotriva spargerii sticlei cauzata de un eventual soc mecanic. 

Rulourile AMB-H pot fi folosite pentru ferestre atic.

 

 

© Copyright 2024 - magazin ferestre de mansarda
Home | Contact | produs.php
creat de smartart.ro.
0
Comparator produse