Plasa impotriva insectelor VELUX ZIL

GARANTIE
3
ANI
promotie Plasa impotriva insectelor VELUX ZIL
PLATA ONLINE
Pret / bucata
407 lei  
TVA
inclus
Termenul de livrare: alegeti Dimensiunea

adauga in cos

4.5 din 4 voturi

compara

producator VELUX

Plasa impotriva insectelor Velux ZIL va ajuta sa va bucurati de un somn linistit, fara sa fiti deranjati de insecte, chiar daca lasati fereastra de mansarda deschisa. Cu plasa VELUX împotriva insectelor te poți bucura de priveliște și de aer proaspăt - fără insecte. Plasa se potrivește perfect ferestrei tale de mansardă Velux, este transparentă, iar vederea către exterior nu va fi obstrucționată. Când nu este folosită, plasa se rulează integral în caseta discretă din partea de sus.

Plasa impotriva insectelor ZIL se instaleaza pe conturul finisajului interior, iar fereastra poate fi deschisa pentru aerisire in functie de adancimea finisajului. Se poate combina cu toate tipurile de accesorii interioare şi exterioare. Pentru a controla caldura si pentru a crea o atmosfera racoroasa in interiorul mansardei, alegeti si un rulou parasolar sau o roleta, ce se monteaza la exterior.
• Foarte usor de operat datorita sistemului cu sine glisante
• Cand nu este folosita poate fi elegant mascata in caseta superioara

• Materialul tip plasa nu limiteaza privelistea

• In cazul unui parapet vertical sau a unui finisaj interior cu o inaltime totala de peste 2400 mm se recomanda instalarea a doua plase impotriva insectelor impreuna cu un kit de legatura model ZOZ 157.

 

 

Nota: Se instaleaza pe conturul finisajului interior, inainte de a comanda produsele masurati corect dimensiunile finisajului!

Consultati poza cu codurile de dimensiune si dimensiunile maxime ale finisajului interior.

© Copyright 2024 - magazin ferestre de mansarda
Home | Contact | produs.php
creat de smartart.ro.
0
Comparator produse