Esti aici: accesorii : : interioare : : rulouri opace velux dkl cby 596

Rulouri opace VELUX DKL CBY

GARANTIE
3
ANI
PLATA ONLINE
Pret / bucata
380 lei  
TVA
inclus
Termenul de livrare: alegeti Dimensiunea siCuloarea

adauga in cos

0 din 0 voturi

compara

producator VELUX

Rulourile opace Velux DKL CBY fac parte din Colectia Colour by You.

 

Tipul de actionare: Manuala

Prin colecția Colour by You, vei putea personaliza culoarea ruloului tău opac, astfel încât aceasta să reflecte amprenta stilului tău unic. Asortează rulourile cu perdelele, covorul, canapeaua sau cu ce vrei tu - alegerea îți aparține.

Ruloul opac cu operare manuală se manevrează foarte uşor. Ruloul este rulat într-o casetă elegantă situată pe partea superioară a ferestrei de mansardă. Prin simpla atingere a barei de operare, ruloul se desfășoara peste suprafața vitrată. Glisează cu ușurință pe șine laterale cu profil din aluminiu și poate fi oprit în orice poziție pe suprafața ferestrei.

Pentru ferestrele montate la înălțime, poţi achiziţiona o tijă de control, prelungitor pentru tijă și adaptor pentru rulouri glisante.

Rulourile opace VELUX sunt fabricate din materiale certificate OEKO-TEX® şi sunt din poliester. Materialul rulează în canale laterale realizate din aluminiu anodizat.

Toate produsele VELUX sunt realizate la standarde riguroase, din materiale de cea mai bună calitate şi au fost concepute pentru a ne asigura că vor funcționa ireproșabil și după utilizarea produsului ani de zile. Toate rulourile şi roletele exterioare VELUX beneficiază de o garanţie de 3 ani. 

Va rugam sa specificati in comanda codul RAL dorit.

© Copyright 2024 - magazin ferestre de mansarda
Home | Contact | produs.php
creat de smartart.ro.
0
Comparator produse