Esti aici: ferestre de mansarda : : cu deschidere mediana : : fereastra de mansarda rooflite dpx 619

Fereastra de mansarda ROOFLITE DPX

GARANTIE
10
ANI
PLATA ONLINE
Pret / bucata
917 lei  
TVA
inclus
Termenul de livrare: alegeti Dimensiunea

adauga in cos

5 din 2 voturi

compara

producator ROOFLITE

Model de fereastră de mansardă de bază din gama RoofLITE DPX o modalitate excelentă de iluminare a mansardei la un preț rezonabil.  

Actionare manualaDeschidere medianaLemnManer josPanta acoperis intre 15°- 90°

Fereastra de mansardă RoofLITE DPX are articulare mediană (balamale montate la jumătatea înălțimii ferestrei) și un mâner la baza cadrului, fiind astfel ușor și confortabil de utilizat la orice înălțime de instalare. Designul asigură, de asemenea, o suprafață de geam mai mare decât la unele produse concurente. Mânerul ferestrei are două poziții de ventilare, care permit pătrunderea aerului proaspăt în cameră fără a fi nevoie să deschideți fereastra.

RoofLITE DPX are un parametru înalt de izolare termică de 1,3 W/m²K, datorită geamului dublu și celor două învelișuri de emisii reduse (pentru reflectarea căldurii). Sticla exterioară întărită asigură rezistența geamului indiferent de condițiile atmosferice, inclusiv la grindină.

RoofLITE DPX trebuie să fie instalate cu un kit compatibil pentru montarea ramelor de etansare RoofLite, asigurându-se etanșeitate totală între fereastră și acoperiș; beneficiază de garanția de zece ani pentru întregul set. Rama de etanșare va fi selectată în funcție de tipul de învelitoare ce trebuie utilizat.

Cadrele din lemn sunt realizate din lemn de pin tratat cu protecție fungicidă și insecticidă și acoperit cu un strat de lac pe bază de apă. Toate materialele brute din lemn provin din păduri regenerabile.

 

Valoare Uw = 1,3 W/m²

Valoare Ug = 1,0 W/m²K

© Copyright 2023 - magazin ferestre de mansarda
Home | Contact | produs.php
creat de smartart.ro.
0
Comparator produse