Fereastra de mansarda pentru acces pe terasa VELUX GEL 3065

GARANTIE
10
ANI
PLATA ONLINE
Pret / bucata
12738 lei  
TVA
inclus
Termenul de livrare: alegeti Dimensiunea

adauga in cos

5 din 1 vot

compara

producator VELUX

Fereastra de mansarda pentru acces pe terasa Velux GEL 3065 este un ansambul de ferestre care se deschide complet pentru a permite accesul pe o terasa existenta.

Mansarda ta se deschide către o terasă? Atunci ai nevoie de soluția Velux: o combinație unică de produse VELUX care îți oferă acces fizic pe o terasă existentă. Ansamblul are dimensiune unică și se poate comanda cu ferestre din lemn lăcuit sau din lemn vopsit alb.
Contactați-ne pentru detalii.

 

Acces in afara mansardeiActionare manualaClapeta de ventilatieFiltru pentru praf si insecteGeam interior laminatLemn stratificatPanta acoperis intre 35°- 53°

Ventilatie naturala cu fereastra inchisa - actioneaza o data bara de operare superioara si vei permite aerului proaspat si curat sa patrunda prin clapeta de ventilare.

Filtrul de aer incorporat imbunatatesti climatul interior prin impiedicarea patrunderii prafului si a insectelor in locuinta ta. Filtrul este reutilizabil, se poate curata usor.

Fereastra de mansarda pentru acces pe terasa o combinatie intre un element superior Velux GEL 3065 si unul inferior Velux VEA 3065.

Pretul este valabil pentru o singura combinatie din cele doua elemente.

Se foloseste obligatoriu rama de etansare EEW 0000.

 

© Copyright 2023 - magazin ferestre de mansarda
Home | Contact | produs.php
creare magazin online.
0
Comparator produse