Esti aici: montaj ferestre si accesorii : : montaj ferestre de mansarda : : montaj ferestre de mansarda 194

Montaj ferestre de mansarda

GARANTIE
5
ANI
PLATA ONLINE
Pret / bucata
150 lei  
fara
TVA
Termenul de livrare: alegeti Tip lucrare

adauga in cos

0 din 0 voturi

compara

producator JWCorporate

Investiția făcută în momentul achiziționării ferestrei de mansardă trebuie asigurată cu un montaj de calitate al acesteia. Societatea este certificată în acest sens iar personalul instruit va monta fereastra Dumneavoastră cu atenție și profesionalism. Vă rugăm selectați tipul de montaj solicitat.

Obiectivul nostru este sa avem o colaborare cu toti cei care ni se adreseaza: ne adaptam la cerintele si la asteptarile clientilor nostri. Stim că exista bugete iar acestea pot incadra produse premium de la marci recunoscute sau produse mai accesibile. Scopul nostru este sa oferim produse si servicii de calitate indiferent de alegerea clientului nostru.

La baza acestui demers al nostru stau 25 ani de colaborare cu firma VELUX, certificatele obtinute de-a lungul anilor de instruire si de practica de personalul nostru in calitate de VIP – VELUX Instalator Profesionist, iar în prezent avem statutul de Montator Partener VELUX.

Am parcurs aceleasi etape pentru a avea dovada profesionalismului nostru in domeniul instalatiilor solare, fiind clasificati intre parteneri VELUX VIS – VELUX Instalator Solar.

Personalul nostru este calificat pentru montajul ferestrelor de mansarda indiferent de marca acestora: Velux, Fakro, Roto, Dakea, Optilight.

Realizăm montajul ferestrelor de mansarda si al panourilor solare cu scule profesionale și personal calificat si asiguram o garantie pentru montajele efectuate de noi. Garantia poate ajunge la 5 ani și asiguram si service post-garantie.

Preturile pentru montaj afisate pe site sunt estimative. Costurile reale se stabilesc la fata locului. Va rugam sa sunati pentru a detalia conditiile montajului.

© Copyright 2024 - magazin ferestre de mansarda
Home | Contact | produs.php
creat de smartart.ro.
0
Comparator produse