Rama de etansare pentru cosuri de fum FAKRO GZK

GARANTIE
10
ANI
PLATA ONLINE
Pret / bucata
239 lei  
TVA
inclus
Termenul de livrare: alegeti dimensiune

adauga in cos

5 din 1 vot

compara

producator FAKRO

Rama de etansare pentru cosuri de fum Fakro GZK este un sistem de etansare care permite executia usoara, etansa si estetica in jurul cosului de fum. Elementele special concepute si fabricate cu precizie confera etanseitatea cosului de fum cu invelitoarea si reduc semnificativ timpul de finisaj in jurul acestuia.

Unghiul de instalare: Panta acoperis intre 15°- 60°

Rama universala GZK-AV se monteaza la cosuri de fum cu latimea de maxim 95 cm si lungimea de maxim 180 cm (dimensiune masurata la intersectia cu invelitoarea). Acest lucru este posibil prin utilizarea elementelor reglabile ale ramei. Atunci cand cosul de fum are o dimensiune mai mica, elementele din aluminiu pot fi usor taiate la orice dimensiune.

 

Rama GZK-AS există in doua dimensiuni fixe, adaptate la cele mai populare dimensiuni de cosuri de fum oferite pe piata:

  • GZK-AS 38 permite montarea pe cosuri de fum cu o latime fixa de 38 cm; lungimea maxima a acestora, masurata la intersectia cu invelitoarea, nu poate fi mai mare de 100 cm.
  • GZK-AS 51 permite montarea pe cosuri de fum cu o latime fixa de 51 cm. Lungimea maxima a acestora masurata la intersectia cu invelitoarea, nu poate fi mai mare de 100 cm.

 

In cazul cosurilor de fum cu o latime mai mare, este necesara aplicarea unui modul de prelungire suplimentar GZM. Acesta face posibila prelungirea GZK-AS cu 1m sau multiplu de 1m.

 

© Copyright 2024 - magazin ferestre de mansarda
Home | Contact | produs.php
creat de smartart.ro.
0
Comparator produse