Montaj ferestre de mansarda

Montaj ferestre de mansarda

producator: JWCorporate

Investiția făcută în momentul achiziționării ferestrei de mansardă trebuie asigurată cu un montaj de calitate al acesteia. Societatea este certificată în acest sens iar personalul instruit va monta fereastra Dumneavoastră cu atenție și profesionalism. Vă rugăm selectați tipul de montaj solicitat.

Obiectivul nostru este sa avem o colaborare cu toti cei care ni se adreseaza: ne adaptam la cerintele si la asteptarile clientilor nostri. Stim că exista bugete iar acestea pot incadra produse premium de la marci recunoscute sau produse mai accesibile. Scopul nostru este sa oferim produse si servicii de calitate indiferent de alegerea clientului nostru.

La baza acestui demers al nostru stau 16 ani de colaborare cu firma VELUX, certificatele obtinute de-a lungul anilor de instruire si de practica de personalul nostru in calitate de VIP – VELUX Instalator Profesionist, iar în prezent avem statutul de Montator Partener VELUX.

Am parcurs aceleasi etape pentru a avea dovada profesionalismului nostru in domeniul instalatiilor solare, fiind clasificati intre parteneri VELUX VIS – VELUX Instalator Solar.

Personalul nostru este calificat pentru montajul ferestrelor de mansarda indiferent de marca acestora: Velux, Fakro, Roto, Dakea, Optilight.

Realizăm montajul ferestrelor de mansarda si al panourilor solare cu scule profesionale și personal calificat si asiguram o garantie pentru montajele efectuate de noi. Garantia poate ajunge la 5 ani și asiguram si service post-garantie.

Preturile pe site sunt estimative. Costurile reale se stabilesc la fata locului.

Selectati tip:

Pret / bucata:Termenul de livrare: 4 - 10 zile lucratoare

Cantitate:

Produse recomandate

Tunel de lumina FAKRO SRZ
Tunel de lumina FAKRO SRZ
1408 LeiAdauga in cos
Cadru de suprainaltare VELUX ZCE 0015
Cadru de suprainaltare VELUX ZCE 0015
Fereastra de iesire pe acoperis pentru mansarde locuite ROTO WDA Designo R35 K WD PVC
Fereastra de iesire pe acoperis pentru mansarde locuite ROTO WDA Designo R35 K WD PVC
1265 LeiAdauga in cos
Content

Comparator dimensiuni si preturi

Comparator ferestre de mansarda Comparator rame de etansare Comparator scari acces la pod Comparator accesorii
Comparator produse