Esti aici: despre noi

Despre noi

   Succesul firmei noastre a început odată cu efectuarea primului pas în acest domeniu: am instalat prima fereastră de mansardă în urmă 19 ani. Experiența pe care am acumulat-o este clădită pe sute de ferestre instalate și pe recomandarea clienților noștri.

 

   Obiectivul nostru este să avem o colaborare cu toți cei care ni se adresează: ne adaptăm la cerințele și la așteptările clienților noștri. Știm că există bugete iar acestea pot încadra produse premium de la mărci recunoscute sau produse mai accesibile. Scopul nostru este să oferim produse și servicii de calitate indiferent de alegerea clientului nostru.

 

   La baza acestui demers al nostru stau 20 ani de colaborare cu firma VELUX, certificatele obținute de-a lungul anilor de instruire și de practică de personalul nostru în calitate de VIP – VELUX Instalator Profesionist, iar în prezent avem statutul de  Montator Partener VELUX.

 

   Am parcurs aceleași etape pentru a avea dovada profesionalismului nostru în domeniul instalațiilor solare, fiind clasificați între parteneri VELUX VIS – VELUX Instalator Solar.

 

   Realizăm montajul ferestrelor de mansardă și al panourilor solare cu scule profesionale și personal calificat și asigurăm o garanție pentru montajele efectuate de noi. Garanția poate ajunge la 5 ani și asigurăm și service post-garanție.

 

   Având o experiență profesională îndelungată și în domeniul acoperișurilor, vă putem oferi cele mai bune servicii privind ferestrele de mansardă si panourile solare, pentru ca investiția Dumneavoastră să fie corectă și corespunzătoare:

  • consultanță în alegerea ferestrelor de mansarda: tipuri, dimensiuni, combinații

  • montarea ferestrelor de mansardă pe toate tipurile de învelitori: țiglă ceramică, țiglă din beton, șindrilă bituminoasă, țiglă metalică, tablă plană fălțuită și chiar șindrilă din lemn.

 

   Clienții mulțumiți sunt cei care ne permit să ne oferim în continuare serviciile. Vă stăm și Dumneavoastră la dispoziție cu toată gama noastră de produse, vă răspundem în cel mai scurt timp posibil la întrebări, solicitări de ofertă și de consultanță. 

 

S.C. JWCorporate s.r.l.

RO 25936583

J18/425/2009

Targu Jiu, Aleea Plopilor, nr. 28, bl. 28, sc. 2, ap. 22

Gorj, Romania

Capital social: 200 lei

RO20BACX0000000636865000

UniCredit Bank

© Copyright 2022 - magazin ferestre de mansarda
Home | Contact | pagini.php
creare magazin online.
0
Comparator produse