Optiuni livrare si costuri

Livrare gratuită


Costul transportului către adresa menţionată este suportat integral de către JWCorporate s.r.l., oricare ar fi cantitatea produselor comandate de dvs. Pentru a beneficia de transportul gratuit comenzile se plătesc integral în avans.

In cazul in care localitatea catre care se doreste livrarea produselor nu se afla pe lista localitatilor firmei de curierat in care aceasta efectueaza livrarea fara a efectua kilometri suplimentari, costurile suplimentare se transfera catre client.


Livrare contra cost


Nu toate produsele prezente in acest magazin beneficiază de transportul gratuit. In cazul in care comanda dumneavoastră include produse care generează costuri de transport, acele costuri vor fi comunicate in momentul in care o sa fiți contactați pentru confirmarea comenzii.
Produsele care beneficiază de transport gratuit sunt marcate cu sigla ’’ Transport gratuit’’.


Timp de livrare


Vom livra produsele comandate prin curier rapid, în termenele afișate, în funcţie de produsele alese.  In cazul produselor care nu se află în stoc și pentru care se plătește integral contravaloarea acestora in avans, termenul de livrare se va comunica ulterior. În cazul în care pe comanda dvs. sunt produse cu termene diferite de livrare, se va lua în considerare cel mai mare dintre aceste termene.
 
Situaţia comenzii dvs.


Dacă nu aţi primit produsele până la data specificată pe Confirmarea comenzii, vă rugăm să ne contactaţi. Vă rugăm să aveţi pregătit numărul de comandă. Acesta este menţionat pe Confirmarea comenzii primită pe email.


Contact


Telefon: 0744 83 83 92
Telefon: 0732 83 83 92
Email:  contact@magazinferestredemansarda.ro

 

Program de lucru

 

Luni - Vineri: 08.30 – 18.00
Sâmbăta: 8.30 – 12.30
Duminica: închis

© Copyright 2019 - magazin ferestre de mansarda
Home | Contact | pagini.php
creare magazin online
0
Comparator produse