Optiuni livrare si costuri

Livrare gratuită


Costul transportului către adresa menţionată este suportat integral de către JWCorporate s.r.l., oricare ar fi cantitatea produselor comandate de dvs. Pentru a beneficia de transportul gratuit comenzile se plătesc integral în avans, iar valoarea unei comenzi trebuie sa fie egala sau mai mare cu 300 lei, TVA inclusa.


Livrare contra cost

In cazul in care localitatea catre care se doreste livrarea produselor nu se afla pe lista localitatilor firmei de curierat in care aceasta efectueaza livrarea fara a efectua kilometri suplimentari, costurile suplimentare se transfera catre client.

Comenzile pot fi achitate si ramburs, situatie in care se percepe o taxa fixa de 25 lei cu TVA inclusa, indiferent de valoarea comenzii. In cazul in care exista costuri de transport datorate unei comenzi cu o valoare mai mica de 300 lei cu TVA inclusa, nu se mai percepe taxa de ramburs. In situatia in care se achita avans pentru produse aduse la comanda speciala si se doreste ca diferenta de plata sa fie achitata ramburs, se va percepe taxa de ramburs de 25 lei cu TVA inclusa, valoare ce va fi adaugata la comanda initiala.


Timp de livrare


Vom livra produsele comandate prin curier rapid, în termenele afișate, în funcţie de produsele alese.  In cazul produselor care nu se află în stoc și pentru care se plătește integral contravaloarea acestora in avans, termenul de livrare se va comunica ulterior. În cazul în care pe comanda dvs. sunt produse cu termene diferite de livrare, se va lua în considerare cel mai mare dintre aceste termene.

Termenele de livrare stipulate pe site sunt agreate cu furnizorii nostri, totusi exista situatii in care aceste termene pot fi modificate, modificari care va vor fi aduse la cunostinta in momentul confirmarii telefonice a comenzii dumneavoastra.
 
Situaţia comenzii dvs.


Dacă nu aţi primit produsele până la data specificată pe Confirmarea comenzii, vă rugăm să ne contactaţi. Vă rugăm să aveţi pregătit numărul de comandă. Acesta este menţionat pe Confirmarea comenzii primită pe email.


Contact


Telefon: 0744 83 83 92
Telefon: 0732 83 83 92
Email:  contact@magazinferestredemansarda.ro

 

Program de lucru

 

Luni - Vineri: 08.30 – 18.00
Sâmbăta: 8.30 – 12.30
Duminica: închis

© Copyright 2024 - magazin ferestre de mansarda
Home | Contact | pagini.php
creat de smartart.ro.
0
Comparator produse