Esti aici: returul

Returul

Returnarea produselor

Clienții persoane fizice pot  solicita returnarea produselor comandate şi livrate deja în termen de maxim 14 zile calendaristice de la recepţionarea acestora. Pentru aceasta vă rugăm să ne comunicaţi numele, adresa şi numărul comenzii dumneavoastră, asigurând astfel o bună desfăşurare a procedurii de retur. Cererea de retur se face în scris, prin e-mail sau fax, declarând motivul returului şi modalitatea de retur.

In urma confirmarii in scris a returului produsele pot fi expediate catre adresa comunicata de noi. Produsele pot fi returnate in maxim 10 zile calendaristice de la acceptarea returului, in niciun caz mai tarziu de 10 zile de la acceptarea returului.


Condiții de returnare a produselor


Returnarea produselor se acceptă de către JWCorporate s.r.l. numai dacă sunt respectate următoarele condiţii:

  1.  Produsele sunt sigilate în ambalajul original, găsindu-se în aceeaşi stare în care erau la momentul livrării acestora către dumneavoastră; această verificare este efectuată în depozitul JWCorporate s.r.l. în momentul recepţiei returului. Ambalajele  nu trebuie sa fie zgâriate, rupte sau deformate; Va rugam nu receptionati produsele care prezinta urme clare de lovituri sau orice alte pagube cauzate de o manipulare defectuoasa. 
  2. Toate costurile pentru transportul produselor returnate la depozitul JWCorporate s.r.l. sunt suportate exclusiv de către dumneavoastră. În cazul în care cumpărătorul nu achită acest transport  în momentul returului, JWCorporate s.r.l. îşi rezervă dreptul de a reţine costurile de transport din valoarea produselor care urmează a fi returnate. Va rugam sa va asigurati ca pe timpul trasportului catre noi produsele sunt manipulate corespunzator. NU RECEPTIONAM produse care prezinta urme clare de lovituri sau orice alte pagube cauzate de o manipulare defectuoasa!


Timpul de retur


În cazul acceptării unui retur de produse, JWCorporate s.r.l. va emite o factură "storno", în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în momentul recepţionării produselor în depozitul JWCorporate s.r.l..


În maxim 14 de zile calendaristice de la recepţionarea produselor în depozitul JWCorporate s.r.l. din Târgu Jiu, str. Calea Severinului, nr. 53, jud. Gorj, JWCorporate s.r.l. va returna cumpărătorului contravaloarea produselor conform condiţiilor din prezentul document.


În cazul produselor care se aduc la comandă din afara țării (cele pe  care furnizorii noștri le aduc numai în cazul unei comenzi ferme si care au termene de livrare care ajung pana la 23 de zile lucratoare), returul valorii acestora se va efectua cu suportarea de către dumneavoastră a 30% din valoarea acestora, reprezentând daunele JWCorporate s.r.l. cauzate prin acest retur.

 

Produsele care nu sunt in listele de preț oficiale ale producătorilor de ferestre de mansardă și care se aduc  la comandă specială se achită integral în avans și nu se pot returna.

 


Contact


Telefon: 0744 83 83 92
Telefon: 0732 83 83 92
Email:  contact@magazinferestredemansarda.ro

 

Program de lucru

 

Luni - Vineri: 08.30 – 18.00
Sâmbăta: 8.30 – 12.30
Duminica: închis

© Copyright 2024 - magazin ferestre de mansarda
Home | Contact | pagini.php
creat de smartart.ro.
0
Comparator produse