Material inlocuire jaluzele romane VELUX ZHB

GARANTIE
3
ANI
Pret / bucata
159 lei  
TVA
inclus
Termenul de livrare: alegeti dimensiune siculoare

adauga in cos

0 din 0 voturi

compara

producator VELUX

Explorează potențialul infinit al frumoaselor materiale textile și lasă-te inspirat de efectele stilistice care imprimă rafinament și originalitate acestei colecții. Mai mult, datorită designului specific al jaluzelei romane, poți înlocui materialul textil cu un alt model în câteva minute.

Actionare manuala

Materialul pentru inlocuire jaluzele romane VELUX ZHB va ajuta sa redecorati ori de cate ori vreti!

Fii pregătit pentru noua jaluzea romană VELUX! Explorează potențialul infinit al frumoaselor materiale textile și lasă-te inspirat de efectele stilistice care imprimă rafinament și originalitate acestei colecții.
Mai mult, datorită designului specific al jaluzelei romane, poți înlocui materialul textil cu un alt model în câteva minute. Trebuie doar să alegi!

Inspirați de modul în care lumina naturală se transformă din zori și până-n seară, Scholten & Baijings au creat în exclusivitate pentru VELUX Colour Collection șase modele surprinzătoare (FHB). Designul noilor modele descrie călătoria zilnică a luminii de la răsărit către momentul strălucitor al amiezii, devenind o sclipire intensă odată cu lăsarea serii. Toate materialele sunt croite individual, dezvăluind în mod diferit culorile. Astfel fiecare model devine o piesă unică de artă, iar fiecare utilizator, un artist al spațiului interior.

© Copyright 2019 - magazin ferestre de mansarda
Home | Contact | produs.php
creare magazin online
0
Comparator produse