Esti aici: accesorii : : exterioare : : rolete exterioare velux sss 168

Rolete exterioare VELUX SSS

GARANTIE
5
ANI
PLATA ONLINE
Pret / bucata
1209 lei  
TVA
inclus
Termenul de livrare: alegeti dimensiune siculoare

adauga in cos

0 din 0 voturi

compara

producator VELUX

Roletele exterioare Velux SSS protejaza impotriva caldurii solare si ofera posibilitatea obturarii complete a luminii.

ATENTIE! Dimensiunea accesoriilor interioare si exterioare comandate trebuie sa fie aceeasi cu a ferestrei de mansarda, conform placutei de identificare!

Tipul de actionare: Electrica cu motor solar
Unghiul de instalare: Panta acoperis intre 15°- 90°

Roletele exterioare SSS impiedica razele soarelui sa ajunga pe sticla ferestrei de mansarda si astfel reduc caldura cu pana la 80 %.

Roletele esterioare Velux SSS ofera un control al luminii si caldurii, oferind un excelent efect de intunecare, fiind confectionate dintrun material rezistent, durabil.

Roleta exterioara solara economica SSS VELUX blocheaza razele soarelui inainte ca acestea sa atinga geamul ferestrei si ajuta la pastrarea racoroasa a camerei in zilele insorite si calde de vara. Materialul roletei este complet opac si asigura intunecarea totala pentru un somn odihnitor, zi si noapte.

Sunt actionate electric cu motor solar si nu imbunatatesc izolatia termica si fonica.

Roleta solara economica SSS se controleaza de la distanta si are baterie solara. Se actioneaza cu un intrerupator presetat, fara fir, primit odata cu roleta.

Roletele economice VELUX sunt facute sa reziste in timp. Sunt fabricate dintr-un material durabil, iar sinele laterale din aluminiu sunt vopsite cu un lac rezistent. Roletele sunt testate riguros in conditii de vreme extrema pentru a asigura ca vor functiona bine pentru multi ani si ca vor rezista tuturor intemperiilor vremii. Roletele economice VELUX au sine laterale din aluminiu si o caseta superioara in care se ruleaza. Se integreaza perfect in orice tip de invelitoare.

 

 

© Copyright 2024 - magazin ferestre de mansarda
Home | Contact | produs.php
creat de smartart.ro.
0
Comparator produse