Rulou plisat VELUX FMG pentru ferestre pentru acoperis terasa

GARANTIE
3
ANI
PLATA ONLINE
Pret / bucata
1001 lei  
TVA
inclus
Termenul de livrare: alegeti Dimensiunea siCuloarea

adauga in cos

0 din 0 voturi

compara

producator VELUX

Ruloul plisat Velux FMG pentru ferestre pentru acoperis terasa este perfect pentru diminuarea luminii naturale şi pentru a adăuga o notă decorativă, ruloul plisat electric se deschide şi se închide ușor cu telecomanda. Ruloul este compatibil io-homecontrol şi este disponibil în trei culori.

ATENTIE! Dimensiunea accesoriilor interioare si exterioare comandate trebuie sa fie aceeasi cu a ferestrei pentru acoperis terasa, conform placutei de identificare!

Tipul de actionare: Electrica
Alte caracteristici: Pentru acoperisuri terasa

Ruloul este potrivit perfect ferestrelor electrice pentru acoperiș terasă, model CVP. Pentru montarea la ferestrele fixe pentru acoperiș terasă, model CFP, achiziționează și un sistem de operare electrică model KUX 110, care necesită conectare la rețeaua electrică.

Rulourile plisate electrice pentru ferestre pentru acoperiş terasă se acționează cu ajutorul inteligentei tablete de control VELUX INTEGRA®care este inclusă în pachetul ferestrei de mansardă electrice VELUX INTEGRA®. Tableta este intuitivă si îți permite să controlezi ruloul de la distanță.

Are ecran tactil și programe presetate pentru a-ți face viața mai ușoară și mai confortabilă, astfel încât tu să beneficiezi de un climat interior optim. Poți controla ruloul de oriunde din cameră și nu-ți rămâne decât să te bucuri de avantajele programelor presetate, de exemplu, posibilitatea de a închide și deschide ruloul la anumite ore, etc.

Dacă este necesar, ruloul poate fi ridicat şi coborât manual cu bara de operare din partea inferioară a ruloului.

Ruloul plisat VELUX pentru ferestre pentru acoperiş terasă este fabricat din material din poliester. Șinele laterale sunt fabricate din aluminiu anodizat.

Rulourile plisate Velux FMG pentru ferestre pentru acoperis terasa sunt disponibile in trei culori :

  • alb - 1016
  • nisipiu - 1259
  • albastru metalic - 1265

 

© Copyright 2024 - magazin ferestre de mansarda
Home | Contact | produs.php
creat de smartart.ro.
0
Comparator produse