Sistem de control climatic VELUX Active KIX 300 EU

GARANTIE
3
ANI
PLATA ONLINE
Pret / bucata
1348 lei  
TVA
inclus
Termenul de livrare: alegeti dimensiune

adauga in cos

5 din 2 voturi

compara

producator VELUX

VELUX ACTIVE este un kit de control climatic care te ajută să menții sănătoase locuința și familia. Acesta funcționează perfect cu gama de produse VELUX INTEGRA®, dar se poate conecta și la orice model de fereastră VELUX cu acționare manuală superioară, accesorizată electric ulterior.

Tipul de actionare: Electrica

Cum funcționează VELUX ACTIVE? VELUX ACTIVE face totul pentru tine. Monitorizează și operează inteligent, pe bază de senzori, (temperatură, umiditate și C02), atât ferestrele, cât și rulourile, pentru ca tu să te bucuri de un mediu sănătos la tine acasă.

Ce conține VELUX ACTIVE? Pachetul include un senzor de climat interior, un întrerupător de sistem și o interfață pentru conexiunea la internet. Pentru a putea controla de la distanță deschiderea și închiderea ferestrelor de mansardă și a accesoriilor VELUX din casa ta, descarcă gratuit aplicația din App Store sau Google Play.

Cum acționează VELUX ACTIVE în mai multe camere? În cazul în care deții mai multe încăperi unde sunt montate produsele VELUX INTEGRA, este necesară achiziția suplimentară de senzori și întrerupătoare.

Cum se montează VELUX ACTIVE? Tot ce îți trebuie este o conexiune WiFi bună.

Operează fereastra ta de mansardă, rulourile interioare și roletele exterioare VELUX INTEGRA® din orice loc, cu ajutorul aplicației intuitive VELUX ACTIVE.

© Copyright 2024 - magazin ferestre de mansarda
Home | Contact | produs.php
creat de smartart.ro.
0
Comparator produse